Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Heerlijke ijskoffierecepten met Nespresso Variations

Eigenlijk maakt het mij niet zo heel veel uit of buiten de zon volop straalt, of dat het iets koeler is. Zo’n ijskoude Caramelito-koffie gaat er altijd wel in. Verfrissend, zoet en ook nog eens koffie. Echte koffie… oké met een smaakje. Dat smaakje krijg je heel gemakkelijk met de Nespresso Variations – Vanilio, Ciocattino en Caramelito. Deze drie Nespresso Variations zijn Permanent Variations geworden. Naar aanleiding van feedback van Clubleden zijn deze gekozen, geïnspireerd op drie smaken: vanille, pure chocolade en karamel. De zijdezachte smaak van de Grand Cru Livanto in combinatie met natuurlijke aroma’s, maakten deze koffies tot zeer geliefd onder vele Nespresso drinkers. De nieuwe ‘vaste’ Variations hebben een intensiteit van 6 op een schaal van 10 en komen goed tot hun recht als ze gedronken worden als espresso (40ml). Maar die zomerse twist kun je ook krijgen door ze net even anders te bereiden.

Op www.nespresso.com/variations staan verkoelende en zonnige recepten. De Choco-Granitakoffie is een aanrader voor de liefhebbers van chocolade, terwijl de IJscappuccino Pavlova Vanilio lekker is voor de echte zoetekauwen.