Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Geur voor elke stemming

alt

Wist je dat… Weleda zo’n 70 producten heeft om jouw lijf van top tot teen natuurlijk te verzorgen? Van je gezicht tot handen, van voeten tot armen en van rug tot buik. Elk deel van je lichaam kun je verwennen met natuurzuivere plantenoliën en -extracten. Nog niet zo lang heb ik zelf bij een schoonheidsspecialiste ervaren hoe ontspannen een behandeling met Weleda producten is. En dan die geur… heerlijk! Vandaar dat ik Weleda nu ook heel graag onder de douche gebruik. Waar veruit de meeste douchegel of douchecrème de huid uitdrogen, krijg je van de douchecrèmes van Weleda dankzij de natuurlijke ingrediënten een zachte huid die niet uitdroogt. Als een van de weinige merken bevatten deze douchecrèmes geen sodium laureth sulfaat, maar uitsluitend puur natuurlijke suikertenside. Dit droogt de huid niet uit, maar reinigt en verzorgt puur en mild. Weleda Douchecrèmes zijn daarom voor alle huidtypes geschikt, zelfs voor de meest droge en gevoelige huid! Bovendien, wat een geurbeleving… Ik ben nu dol op verfrissende Citrus en verzorgende Granaatappel.

Historie heeft deels Nederlandse wortels in de Zwitserse bergen
De internationale Weleda Groep heeft haar wortels in Zwitserland: in 1921 richtten de Oostenrijkse wetenschapper en filosoof Rudolf Steiner en de Nederlandse arts Ita Wegmann een farmaceutisch laboratorium op in Arlesheim in de buurt van Basel. Het assortiment omvat nu ongeveer 3.000 geneesmiddelen en meer dan 120 cosmeticaproducten, met onder meer klassiekers als Arnica Massageolie, Coldcream en Infludo, maar ook nieuwe producten als Duindoorn Vitaliseringsdouche, Calendula Baby Gezichtscrème en Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging.

Op de website van Weleda kun je nu tot 31 maart meedoen aan een winactie om een schoonheidsbehandeling te winnen