Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ook als je genen het niet geven

In mijn mailbox een bericht via Procter & Gamble over Olaz. Er staat dit: “Sommige dingen lijken oneerlijk verdeeld in het leven. Uit een tientallen jaren overspannend en multi-etnisch onderzoek (grootschalige onderzoek onder meer dan 150.000 vrouwen, met genetisch onderzoeksbureau 23andMe) van Olaz blijkt dat 8% van alle vrouwen dankzij hun genen gezegend zijn met een Ageless ogende huid. Hierdoor zien ze er van nature minstens 10 jaar jonger uit dan ze in werkelijkheid zijn. Maar we hebben dus geweldig nieuws voor de overige 92%: Wat je genen je niet geven, krijg je nu van Olaz! Waardoor je je huid beter op de komende winter kunt voorbereiden dan ooit tevoren.”
Gekke genen
Mijn interesse wordt door bovenstaande gewekt. Eerst door het woord ‘Ageless’ want, duhhh hoe krijg je dat voor elkaar. Maar juist hierdoor raak ik dus geïnteresseerd in de dagcrème en ontvang ik via het pr-bureau een verpakking. Ik was sowieso toe aan nieuwe dagcrème dus het komt extra goed uit.
Ik moet wel toegeven dat ik een ‘lastige’ huid heb. Ik denk ik gekke genen heb meegekregen want ik word dat wel regelmatig jonger geschat, mijn huid in mijn gezicht heeft – vind ik – allerlei tekortkomingen. Vol frisse moed ga ik dus de 7-in-one testen.
Droge huid
De herfst vind ik altijd een lastige periode voor mijn huid. Buiten is het guur, winderig en binnen gaat de verwarming weer aan. Zo, dan heb ik dus zeker weten een trekkerige, droge huid. Ik voel het bij wijze van spreken ouder worden. Met plezier probeer ik nu dus de vernieuwde formule van Olaz Total Effects hydraterende Dagcrème SPF 15, plus de hydraterende nachtcrème.
Smeren
Ik pomp voorzichtig wat formule op mijn vinger en breng het aan op mijn gezicht. De crème smeert fijn en ik voel het mijn huid in trekken (het blijft niet plakkerig op mijn huid liggen, dus da's fijn). Het voelt lekker, beschermend. Kijk, dat zijn prettige pluspunten. En er is nu dan wel geen zonnetje, die SPF15 doet wel mooi z’n werk om mij te beschermen tegen. Mijn huid voelt zacht en is gehydrateerd, ik ga er vanuit dat de 'anti-veroudering' zijn werk doet. 's Avonds maak ik mijn huid goed schoon en smeer de verstevigende, hydraterende nachtcrème op.
Gaaf weetje: Olaz gebruikte al in eerdere Total Effects-formules als eerste grote cosmeticamerk ter wereld het sterke anti-verouderingsingrediënt Niacinamide (vitamine B3). Dit verhoogt de huidweerstand en je uitstraling van de gezichtshuid wordt naar een jeugdiger niveau gebracht. Natuurlijk zijn er nog veel meer ingrediënten in de nieuwe Total Effects Dagcrème SPF 15 te vinden die zorgen voor een jongere uitstraling, ongeacht je DNA.
Gaaf voor Mama blijft voorlopig lekker doorsmeren en ‘vissen naar complimentjes‘. 
AFGELOPEN - Wij geven 2x een verpakking Olaz Total Effects Dagcrème SPF15 weg. 
Mijn conclusie: ik vind deze dagcrème heel fijn voelen.
 
Mijn huid doet het er goed bij, maar ik gebruik het nog niet lang genoeg (een week nu) om er meteen Ageless uit te zien.
 
Wil jij in de komende winterperiode je huid een Ageless uitstraling geven?
Laat voor 23 november 2017 op het formulier weten waarom jij graag deze dagcrème wilt smeren.
 

Gefeliciteerd!

Jiri J. uit Wijdenes en Lisanne v D. uit Maasdijk.