Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Tuintje in mijn Hart

Bij de titel van deze nieuwe bioscoopfilm heb ik meteen het bekende liedje in mijn hoofd. En als je de trailer van Tuintje in mijn Hart bekijkt, blijf je zeker de hele dag met dit deuntje neuriën. Dat niet alleen… als ik dit 1:43 minuut over deze film heb bekeken, wil ik hier heen.

Synopsis
Het verhaal gaat zo: Ooit waren Axel en Virgil de beste vrienden. Maar sinds Axel (Leo Alkemade) Suriname en zijn familie inruilde voor Nederland heeft hij zijn broer Virgil (Edwin Jonker) nooit meer gesproken. Tot nu! Hun moeder (Beppie Melissen) roept de hele familie bij elkaar in haar pension. De toch al gespannen sfeer tussen de broers wordt er niet beter op als zij gelijk ruzie krijgen. De chaos is compleet als de vader van Wonnie’s (Axels dochter) kind maar niet wordt gevonden, er goud in het spel blijkt te zijn en zowel Axel als Virgil en zijn schoonzus een wel erg tropisch avontuur beleven in de jungle…

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama geeft kaarten voor deze film weg!
Weetjes:
Na in 240 vluchten over de Atlantische Oceaan is de cast en crew van TUINTJE IN MIJN HART teruggekeerd naar huis. Niet de hele ploeg woont in Nederland; van de 74-koppige cast en crew komen er 18 uit Suriname.

In 38 draaidagen heeft de ploeg gefilmd op 32 locaties in Suriname, ook op bijna onbereikbare plekken in de jungle. Zo is er gefilmd op voormalige plantages, langs en op het Brokopondomeer, bij de Boven-Suriname rivier waar de Marrons leven, op de savanne bij de indianen, diep in de jungle en op diverse locaties in Paramaribo.

Een groot deel van de cast en crew, waaronder Edwin Jonker, Leo Alkemade, Fockeline Ouwerkerk en Jörgen Raymann, overnachtten niet alleen in hotels, maar ook bij mensen thuis, in appartementen en zelfs in eenvoudige hutjes in het oerwoud.
 
Tuintje in mijn Hart is vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop te zien.

Wil jij kans maken op kaarten voor deze film?
Deel ons bericht op Facebook en laat daar – of hieronder – weten waarom jij Tuintje in mijn Hart wilt zien.