Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Sfeervolle Keukenhof

In een van de meest bijzondere tuinen van Nederland, Landgoed Keukenhof, vindt van 8 tot en met 11 december 2016 Kerst Op Landgoed Keukenhof plaats. Omgeven door talloze sfeerlichtjes, entertainment in Dickens’ sfeer en muzikaal omlijst door verschillende kerstkoren brengt deze Kerstmarkt je direct in de decembersfeer.

Gratis Kerstmarkt

Tijdens dit Kerst event kun je al je kerstinkopen doen op de gezellige Kerstmarkt. Geniet van heerlijk eten en drinken en de sfeervolle kerstkoren die prachtige liederen vertolken, shop voor mooie mode en accessoires, antiek, interieur en styling en natuurlijk volop kerstdecoraties. Op het open podium mogen zangers, zangeressen en bandjes de sterren van de hemel zingen. Ook is er volop entertainment voor de kinderen tijdens Kerst of Landgoed Keukenhof. Geniet van de warme sfeer tijdens Kerst op Landgoed Keukenhof en vind de mooiste koopjes tijdens deze gratis Kerstmarkt. www.kerstoplandgoedkeukenhof.nl

 


Winterwereld Castlefest
Waan je twee dagen lang in een unieke wereld waar fantasie werkelijkheid wordt… dát is de magische winterwereld Castlefest Winter Edition 2016. Landgoed Kasteel Keukenhof is op 17 en 18 december opnieuw de thuisbasis van elfen, tovenaars en goblins. Twee dagen lang kunnen bezoekers genieten van workshops, verhalenvertellers, maar liefst twee podia vol muziekoptredens, een grote markt, een larpdorp en het winterritueel. Dit sfeervolle fantasy festival mag je niet missen!


AFGELOPEN - Gaaf voor Mama geeft 2 kaarten weg voor Winterwereld Castlefest!

 

De ongedwongen sfeer, vele acts, bijzondere activiteiten en oogverblindende creaties van de bezoekers vormen wederom de basisingrediënten voor dit unieke fantasy festival in een winterse omgeving. Het winterritueel vormt een van de hoogtepunten van Castlefest Winter Edition. Centraal in deze viering staat het yulevuur, waarmee op of rond de korste dag van het jaar de terugkeer van het licht gevierd wordt.


Castlefest Winter Edition vindt plaats op 17 en 18 december op het landgoed bij Kasteel Keukenhof te Lisse. Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via http://winter.castlefest.nl.


Maak kans op 2 kaarten.
Omschrijf hoe jij verkleed naar Castlefest zou gaan.
Je kunt tot 10 december meedoen.

 

De winnares D. Jacobs woont in Eindhoven.