Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Slimme sjaal

Onder de noemer ‘dat had ik zelf kunnen verzinnen’ lees ik in de webshop Eefenlien.nl over de SmartSJAAL. Ideaal voor een koukleum zoals ik, maar ook voor mensen zoals ik die altijd het mobieltje kwijt zijn. In mijn geval komt dat omdat ik vrijwel altijd een jurk draag, en daar zitten geen zakken in. Mijn smartphone ligt dus continue ergens waar ik niet ben…
De handigste wintersjaal
Met de SmartSJAAL  vang ik ‘twee vliegen in één klap’. Ik bestel de zwarte sjaal met naam ‘I’am in need of a Hug’ (al vind ik de rode met de naam ‘Wanted: Cuddle Buddy’ ook gaaf). De zachte sjaal draagt lekker warm én ik kan mijn mobiel in het slimme vakje met afsluitbaar magneet drukkertje meenemen. Tadaaahh, die mobiel raak ik nu nooit meer kwijt. Trouwens, in dat afsluitbare zakje van deze handige en hippe wintersjaal kan ik ook mijn sleutels of bril meenemen. Of, straks als het echt koud is, dan steek ik mijn handen in het zakje van de sjaal. Smart!
Gaaf voor Mama mag een SmartSJAAL weggeven.

 

Wil jij ook zo’n lekkere zachte, wollige, handige SmartSjaal? Er is ruime keus, uit 7 kleuren.
Surf dan naar http://www.eefenlienshop.nl/c-3579595/smart-sjaal/
Om kans te maken op een sjaal naar keuze noteer je voor 1 november 2016 op het formulier de LINK van jouw gewenste kleur. Noteer ook nog even waarom jij dit een gave sjaal vindt.

Powered by BreezingForms