Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ik espadrilles, jij espadrilles…

La Strada, je weet wel van de gave damesschoenen, vroeg mij of ik espadrilles wilde testen. EN of ik dan ook een paar aan mijn lezeressen weg wil geven. Natuurlijk! Toch?
Keus aan schoenen
Dus ik surf naar www.lastradashoes.com en ben direct afgeleid door hoge hakken. Booties met een hak, wel te verstaan. Ik ben dol op laarsjes. Liefst gekleurd. Maar in de zomer vind ik een platte(re) schoen fijner, zeker met een blote voet er in. Ik scroll dus verder langs sandalen en slippers en langs instappers zoals ballerina’s, veterschoenen en espadrilles. Wat een keus aan schoenen! Genieten voor een shoe lover als ik. Ik besluit een paar oud roze espadrilles met een glimmende metaalmix neus te kiezen. Al was de verleiding voor de leopard print espa’s ook groot.


Mijn zomerschoenen arriveren en ohoh wat zijn ze gaaf. Ik houd van die schoenen met een zool van ‘touw’. Dat voel je trouwens aan de onderkant van je voet wel als je deze espadrilles draagt. Het is een slank modelletje dus dat past mij wel, maar toch zit maatje 39 best wel strak. Het zal een kwestie van wennen en uitlopen zijn. Maar tjonge, wat zijn ze leuk voor onder een broek, rok of jurk. Lekker zomers!


AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van La Strada espadrilles weggeven.


Welke espadrilles zou jij graag winnen?

Noteer die LINK op het formulier, plus je maat!