Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zo zacht als… een amandel

Onder de douche met veel doucheschuim, dat maakt mij gelukkig. Ik houd niet van overheersende geuren, ik heb liever ‘zachte’ geuren zoals lavendel of amandelbloesem. Met die laatste word ik op mijn wenken bediend. Sinds begin 2016 heeft Kneipp namelijk een nieuwe amandelbloesem douche foam en seconde body lotion. Twee fijn geurende producten met pure milde ingrediënten voor de gevoelige huid.

Zacht

De geur en verzorging met amandelbloesem bestond al en uit ervaring weet ik dat ik daar een zachte huid door krijg. En geniet van het douchemoment. Maar de verzorgingslijn voor de gevoelige huid - al jaren een all-time favorite bij veel vrouwen – is nu uitgebreid. Een snel intrekkende bodylotion en een douche foam. De ultralichte textuur van deze producten maakt de huid heerlijk zacht in een oogwenk. Die douche foam vind ik altijd erg prettig. Met een klein toefje in je handpalm, even wrijven en je hebt een zalige schuim om je lichaam mee in te smeren. In contact met water verandert de gel dus in een romig schuim. Geurend naar amandelbloesem. Een bijzondere combinatie van verzorgende amandelolie, jojobaolie en rijke sheabutter.

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag 3 pakketjes met daarin de amandelbloesem douche foam en de seconde bodylotion weggeven.

 

Maak kans op een Kneipp Amandelbloesem setjes met daarin de amandelbloesem douche foam en de seconde bodylotion.

Vul voor 20 februari 2016 op het formulier een andere geur in van de Kneipp Douche Foam.

Ook verkrijgbaar van Kneipp Amandelbloesem: douchegel, badolie, badschuim, huidolie, massageolie, body lotion, body crème, body scrub, handcrème en gezichtscrème.