Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Fashion slippertje

Auw, zo’n teenslipper vind ik na maanden van mijn voeten en tenen in laarzen gestoken te hebben altijd even pijnlijk. Zo’n stukje tussen je grote teen en je teen ernaast, tja… daar moet weer even ‘eelt’ komen. En een lakje op die teennagels is ook geen overbodige luxe.

De zon schijnt en dus is het slippertjes tijd. Ik heb al een nieuw setje in de kast staan. Fashionable. Hippe slippers en ze blijken geïnspireerd te zijn door de veelzijdigheid van Braziliaanse vrouwen. Dat levert kleurrijke, levendige en vrolijke fashion slippertjes op. Met details van vlechten en kralen geven de slippers een uitstraling van een vleugje handwerk mee. 

Animal Print

De collecties van Grendha sluiten aan bij al hun uitbundige wensen en deze sieren de Nederlandse voetjes net zo mooi. De belangrijkste fashiontrends zijn naar veelzijdige en leuke slippers vertaald. En om nog meer charme aan de nieuwe producten toe te voegen, brengt Grendha collecties uit in samenwerking met nationale en internationale beroemdheden zoals Ivete Sangalo, Paula Fernandes, Juliana Paes en Shakira. De nieuwe zomercollectie van 2015 zal wereldwijd harten van vrouwen veroveren. De slippertjes hebben een kleurrijke, levendige en vrolijke fashion uitstraling, net zoals de lente en de zomer. Details van vlechten en kralen geven de slippers een uitstraling van een vleugje handwerk mee. Daarnaast zijn er modellen met gekleurde ringen, edelstenen en sieraden die elke vrouw doen stralen tijdens een avondje op de boulevard. Eyecatchers zijn de sandalen met dierenprints die bewerkt zijn met unieke details. Opvallend, soms gewoonweg stijlvol en uniek; perfect voor vrouwen van alle leeftijden. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama geeft een paar slippers weg. 

 

 

Maak kans op deze Grendha slippers.

 

Laat voor 10 juni 2015 weten waarom jij ze graag wilt winnen EN vermeld je maat.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.