Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zo moeder, zo dochter

Vroeger, toen ik zelf geen kinderen had, deed ik er lacherig over als ik een moeder en dochtertje met een zelfde sjaal, maillot of rok zag lopen. Ik dacht dan: wie wil er nou op wie lijken. Maar inmiddels ben ik zelf moeder van een leuk 6-jarig blond meisje én zijn er nog veel meer mogelijkheden om een moeder-dochter outfit te maken. En ja hoor… daar ga ik!

Zelfde printje

Wij hadden al eens een zelfde soort rode laarzen en telkens als ik ze aan trok, deed Pien dat ook. Ik draag mijn laarzen nog steeds, zij is er inmiddels uit gegroeid. Tijd dus voor iets nieuws waarbij we ‘net zussen’ zijn. Zoals dochterlief het dan noemt. Toen ik de nieuwe collectie van Miss Chaos in een preview zag, viel ik als een blok voor een aquablauwe ruit. Een jurk, natuurlijk. Snel snuffelde ik verder of het kindermerk Chaos-and-Order voor meisjes dezelfde print had. En yes! In de kleine maatjes is er zelfs nog meer keus in hetzelfde geruite printje. Zo maak ik van Pien een mini-me. Maar wel net even anders. Zij een shirt en rok en ik dus de jurk. Ik vind het Gaaf! Hoe mijn dochter dat vindt? Dat lees je hier.

Miss Chaos

Om eerlijk te zijn zou ik zo verder kunnen shoppen bij Miss Chaos. Wat een vrolijke printjes en kleurtjes. Uit ervaring weet ik inmiddels dat het katoen met elastan zalig draagt en goed blijft, wasbeurt na wasbeurt. Ik weet zeker dat er meer vrouwen zijn die dol op het modemerk zijn. Vandaar dat ik een fijne winactie met Miss Chaos op poten heb gezet. 

 

AFGELOPEN -Gaaf voor Mama geeft een shoptegoed van 40 euro bij Miss Chaos weg. 

 

Maak kans op deze prijs.

Surf naar de webshop van Miss Chaos en bekijk de collectie eens. Welk kledingstuk zou jij shoppen? Vul die link voor 6 april 2015 in op onderstaand winformulier.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.