Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Eerste nieuwe jurkjes van 2015

Yes, de eerste nieuwe jurkjes van ZenDee zijn in de webshop gearriveerd. Vandaag schijnt de zon ook en krijg ik dus des te meer zin om voorjaarkleding te dragen. De eerste modellen en kleuren uit ZenDee’s voorjaarscollectie zijn veelbelovend. Ik val voor een nieuw model met rits. Ze heet Bella Petrol. Ik kies voor deze prachtige petrolblauwe kleur, maar de jurk is er ook in donkerblauw en groen. De jurk is gisteren besteld en vanmorgen lag de jurk al in de bus. Snel passen dus. Mijn M-etje zit als gegoten en de kraag valt prefect. Leuk vind ik ook de schuine zakken en de brede heupceintuur. Een lekker fris modelletje zo met die korte mouwen. Nu de zon schijnt draag ik mijn Bella meteen, wel met een vestje er overheen.

Nog lang niet alles

Een andere opvallende jurk in de nieuwe collectie 2015 vind ik de warmrode jurk met rechte rok en wat bloesend bovenlijfje. Een grijs striklint breekt de boel leuk en die ¾ mouwen zijn natuurlijk ideaal in het voorjaar. Ik zie ook een oude bekende terug, de Del Mar in blauw. Zo’n model heb ik vorige zomer geshopt in groen en is een ideale must have met een capuchon en handige kangaroezak (mijn iPhone past daar perfect in). Een opvallende nieuwkomer vind ik ook de joggingpants. Dát lijkt mij een fijne heupbroek om naar yoga te dragen.

Als ik Zefanja, de ontwerpster van de ZenDee Fashion mail om haar te laten weten dat ik vrolijk word van de ‘eerste nieuwe jurkjes’, laat zij enthousiast weten dat het ‘nog lang niet alles’ is.

AFGELOPEN - En… natuurlijk mag Gaaf voor Mama weer iets uit de ZenDee collectie weggeven. 

 

Word jij ook enthousiast als je op www.zendee.nl kijkt? Laat voor 18 maart 2015 op onderstaand winformulier weten welk kledingstuk jij heel graag wilt winnen. Vul de link in EN je maat.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.