Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Rode jurk

Heb jij al een rode jurk klaar hangen om zaterdag 27 september tijdens Dress Red Day te dragen? Ik wel. Meerdere zelfs… ik ben namelijk dol op rood. Mocht jij nog geen rode jurk hebben dan zou ik snel een kijkje nemen in de zomeroutlet van ZenDee.nl. Ik zie daar nog drie te gave, rode jurken voor een klein prijsje. De rode jurk met ‘buidel’ en capuchon (de Tulipa) heb ik en draag ik met veel plezier. In overleg met ontwerpster Zefanja mag Gaaf voor Mama de Party Dress Red weggeven. Een leuk knalrood feestjurkje! Het is een recht aansluitend model met zilverkleurige halslijn en rode voilen mouwen – ook weer met een zilverkleurig bandje.

Hartstichting

Op 27 september 2014 is het dus Dress Red Day. De actie draait er om dat je die dag iets roods draagt. Een ‘schreeuw’ om aandacht voor de Hartstichting. Deze speciale dag kun je een actie organiseren om geld in te zamelen voor de Hartstichting, in het kader van Dress Red Day. Want hart- en vaatziekten zijn wereldwijd doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Meer hierover lees je op de site van de Hartstichting.

Gaaf voor Mama en ZenDee geven de Party Dress Red weg! 

 

 

Hoe maak jij kans op deze rode jurk? Een prachtig exemplaar van ZenDee.nl! De Party Dress Red.

 

Als je op Facebook zowel ZenDee Fashion als Gaaf voor Mama gaat volgen en bij het bericht reageert welke maat jij graag wilt winnen... dan heb je kans dat jij zaterdag 27 september in een Dress Red jurk loopt.