Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Voor alle crea Bea’s

Ik houd er van… lekker creatief bezig zijn. Al houd het voor mij persoonlijk op bij een beetje loomen, tekenen, kralenkettinkjes maken en piano spelen. Oh en nu vergeet ik het samen koekjes en taarten maken met vijfjarige mini me. Heerlijk! Creatief bezig zijn geeft rust in mijn hoofd.

Onrustig word ik dan weer als ik zie hoe crea bea andere vrouwen kunnen zijn. Wat lijkt het mij geweldig om zelf kleding te naaien, een echt mooie sjaal te breien of een boeket bloemen te schikken. Soms kan ik daar jaloers op worden. Maar ach, je kunt niet alles en ik heb er nu met twee jongere kinderen simpelweg ook geen tijd voor. Waar ik wel tijd voor heb, of beter gezegd voor maak, is een bezoekje aan de KreaDoe beurs. Deze beurs is van woensdag 5 november tot en met zondag 9 november dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht

Op zoek naar creatieve inspiratie?

Tijdens KreaDoe zie je de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Van cupcakes tot handwerken, huis- en tuindecoratie, zelfmaakmode en scrapbooking. Doe nieuwe ideeën op, ga lekker shoppen, deel je enthousiasme om zelf dingen te maken met anderen en ga lekker aan de slag in een van de talloze creatieve workshops. Gun jezelf die momenten om met je passie bezig te zijn en ga na een dag KreaDoe naar huis met een tas én hoofd vol inspiratie.

Gaaf voor Mama geeft kaarten voor KreaDoe weg. 

 

Wil jij samen met een vriendin, je moeder, kind of iemand anders een dagje creatief doen tijdens KreaDoe?

Vul dan op onderstaand winformulier in waarom jij zo graag wilt winnen.

Kijk voor meer informatie over het volledige programma op www.kreadoe.nl. De beurs is van woensdag 5 november tot en met zondag 9 november dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Kaarten aan de kassa kosten €12,50.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.

Powered by BreezingForms