Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Coole klapstoel

In mijn zoektocht naar een gave klapstoel om in eerste instantie buiten te gebruiken, beland ik op bij www.tuinmeubelen.nl. De naam van de site geeft precies aan wat er verkocht wordt. In een paar muisklikken ben ik via de ‘tuinstoelen’ op een pagina met verschillende klapstoelen. Mijn oog valt op een grappig roze klapstoel. Dat komt natuurlijk door de frisse kleur, maar ook het modelletje is trendy en als ik lees over de vele gebruiksmogelijkheden (“voor binnen of buiten, in de keuken, in de kinderkamer of op een balkon”) ben ik om. Dit lichtgewicht en onderhoudsvrije klapstoeltje – met de naam Grosfillex Miami Pink - is voor mij. De klapstoel is ook nog eens gunstig geprijsd, dus kom maar op.

Of toch iets anders

Toch valt mijn oog op de duurste klapstoel op de webpagina, de stoel van acacia hout en RVS. Modern modelletje en voorzien van armleuningen. Zo te lezen kan ik hiermee wat langer vooruit: “Acacia is een tropisch hardhout met een fijne nerf en warme oranjebruine kleur. Het hout is zeer duurzaam en gaat daarom jarenlang mee.” Ik ben aan het twijfelen gebracht…

Wat zou jij kiezen? 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Tuinmeubelen.nl twee klapstoelen weggeven. 

 

Bekijk in de webshop www.tuinmeubelen.nl welke model klapstoel jij heel graag zou willen hebben. Vul jouw keus voor 10 september in op onderstaand winformulier en wie weet zit jij straks op deze klapstoel.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.