Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Koele Kicker(s)

Als klein meisje had ik ze al: Kickers. Ja, ja het merk is dus al best oud… Het merk komt uit Frankrijk en daar gingen wij iedere zomer op vakantie. Omdat de kinderschoenen van het merk zo fantastisch zijn, kochten mijn ouders steevast een paar voor mij tijdens die vakantie. Wellicht valt mijn oog daarom nog altijd zo graag op Kickers. Dochter en zoon hebben ieder al schoenen van het Franse merk. Maar nu gewoon in Nederland gekocht. Van laarzen tot goede leren schoenen met gekleurde veters. Hip en net even anders. Bovendien, ontzettend handig zijn de gekleurde stippen op de zool. Kickers heeft nog altijd die kenmerkende stip – wat ik als kind al zo handig vond – de groene stip rechts, een rode stip links. Zo simpel kun je het verschil tussen links en rechts leren.

Hippie

Het merk Kickers bestaat dus al even, om precies te zijn vanaf begin jaren ’70 en in die tijd is ook de hippie-stijl ontstaan. Ontwerper Daniel Raufast liet zich inspireren door de musical Hair en maakte vooral schoenen in jeansstijl. Aan de collectie werden ook laarzen toegevoegd en juist die vind ik zo gaaf. Ze dragen comfortabel en vragen weinig onderhoud.

Deze zomer heb ik mij weer laten verleiden door een paar Kickers. Dit keer geen kinderschoenen, maar damesschoenen. Geen laars, maar een sandaaltje. Vrolijk kleurrijk en zo’n plat modelletje draagt gewoon fijn in de zomer. Ik stond ook nog met een trendy Kickers met sleehak in mijn hand, in lakleer (yes, het merk is echt wel hip) maar ik koos er dit keer voor om gewoon één paar te shoppen. Waar ik later natuurlijk spijt van kreeg… gelukkig worden Kickers in steeds meer schoenenwinkels verkocht, dus ik kom ze vast wel weer ergens tegen. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag Kickers weggeven. 

 

Val jij ook voor zo’n paar prachtige Kickers?

Je kunt alle modellen bekijken op www.kickers.com.

Welke schoenen zou jij nou heel graag willen hebben?

Vul de naam van dat model plus je maat in op onderstaand winformulier en wie weet verschijnt dat paar na 29 juli vanzelf bij jou via de postbode.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.