Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Stralen in een strandtuniek

De zon schijnt, dus hup… naar het strand. Heerlijk! Al mag dat gesleep met spullen; van strandlaken tot schep en van voetbal tot zonnebrand voor mij wel achterwege worden gelaten. Helaas, met twee jonge kinderen kom ik daar niet onderuit. Ik besluit dus om mijn bikini onder mijn jurk te dragen, dat scheelt toch weer een plekje in de tas. Ik kies voor een zeer gemakkelijke jurk, of beter gezegd een strandtuniek. Van het Australische merk Terry Rich. Gemaakt van badstof en door mij gekozen in een klassiek grijs. Ik geef toe, badstof klinkt nou niet echt heel sexy. Ik kan ook niet door mannenogen kijken hoe dit tuniek mij staat, maar comfortabel is mijn Terry Rich Australia zeker! De stretch badstof is zacht en vreemd genoeg ook lekker koel. En dan komt er toch nog iets ‘sexy’s’ om de hoek kijken, namelijk de ruime 'nek opening' die over de schouders kan vallen.

Moeder en dochter

Eenmaal op strand beland, bepakt en bezakt, rennen de kinderen naar zee. Ik plof stijlvol neer en bedenk pas na een half uur, als alles al keurig uitgespreid op het zand ligt, dat ik mijn comfortabele strandtuniek nog aan heb. Het draagt namelijk zo fijn! Dan zie ik dat mijn dochter haar strandtuniek – jaja, we hebben dezelfde – ook nog draagt. Hup, uit en de zee in!

Gaaf voor Mama mag van Destination Beach een strandtuniek van Terry Rich Australia weggeven. 

 

Voel je stijlvol en zomers op het strand of bij het zwembad in deze super zachte strandtuniek van stretch badstof. Speciaal voor jou importeert Destination Beach vanuit Australië het exclusieve strandmode merk Terry Rich Australia.

Dit ontwerp is met trots gemaakt in Australië. Verkrijgbaar in vrouwen maten S, M, L en XL. Voor de kleine fashionista's is dit model ook verkrijgbaar in meisjes maten vanaf 2 jaar oud!

Maak kans op dit strandtuniek!

Vul voor 25 juni op onderstaand winformulier in welke kleur en maat strandtuniek van Terry Rich Australia jij graag wilt winnen. Je vindt de strandtunieks (en veel meer leuks!) op www.destinationbeach.com.

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.

Powered by BreezingForms