Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Sell Your Stuff Online

Het lijkt misschien zo gemakkelijk… zelf ‘even’ een webshop starten. Maar is het echt zo eenvoudig? Gaaf voor Mama-lezeres Saskia kreeg het nieuwe boek van schrijfster Mariko Naber Sell Your Stuff Online te lezen. Zij ging aan de slag met dit werkboek en deelt haar ervaring.

“Ben je van plan om een webshop te starten? Lees dan dit handige werkboek Sell Your Stuff Online geschreven door Mariko Naber. Dit boek biedt allerlei handige handvaten waar je allemaal aan moet denken voordat je met je eigen webshop start. Het boek is geschreven aan de hand van de ervaringen van de schrijfster zelf nadat zij haar eigen webshop begonnen is. En van ervaringen van andere kun je nog altijd het meeste leren. De do's en dont's worden verteld, de valkuilen en de succes verhalen van andere webshop makers. Maar ook de juridische kant en de software programma's worden voorgelegd. Want iedere ondernemer is anders en dat is maar goed ook. Dit boek is het grote handboek voor iedere ondernemer die een eigen webshop wil gaan starten!”

Heeft bloggen zin voor mij?

Wat ik fijn aan het boek vind? Ik kom er diverse ‘bekenden’ tegen. Zo lees ik er tips en trucs in de PR-wereld, van Perswinkel, en kom ik de webshop met luxe kindersieraden van LOVY tegen.  Dat is extra leuk om te lezen. Nou is Gaaf voor Mama natuurlijk geen webshop, het is een inspiratiewebsite… toch is het leuk en leerzaam om meer te weten over de digitale wereld. Dankzij dit boek krijg ik ook antwoord op vragen als ‘Hoe kan ik met mijn hobby een serieus inkomen genereren?’, ‘Heeft bloggen zin voor mij?’ en ‘Welke social media betekent wat voor mij en hoe kan ik die inzetten’. Kortom, de ondertitel ‘hét webshop werkboek om met je hobby en hart geld te verdienen’ klopt volgens mij uitstekend! 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag 3x het boek Sell Your Stuff Online weggeven. 

 

Maak kans op dit boek.

Vul voor 24 mei in wat is de naam van de webshop van schrijfster Mariko Naber?

Lees meer over Sell Your Stuff Online via www.unieboekspectrum.nl

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.