Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zomerse slippers van Donchoo

De zon schijnt… die laarzen kunnen de kast in. Tijd voor slippers! Joepie. Ik lak snel mijn teennagels en pak mijn slippers. Maar oei, vorige zomer zagen ze er nog zo leuk uit… nu zijn ze, om heel eerlijk te zijn, niet echt heel charmant meer. Ik treur niet lang, want op Slipperwereld.nl vind ik gave, handgemaakte schoenen. Ze heten Donchoo en blijken ook nog eens Nederlands te zijn. Ze zijn geïnspireerd op magische plekken over de hele wereld. “Donchoo’s hebben een exotische look & feel en laten je dromen over verre reizen en nieuwe avonturen”, lees ik. “De combinatie van functionele designs en bijzonder materiaal maakt dat Donchoo overal en altijd gedragen kan worden. Donchoo gebruikt uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen zoals waterslang en andere exclusieve leersoorten”, staat er verder als omschrijving. De foto van de slippers overtuigt mij, dus ik bestel!

Donchoo slippers

Er zijn diverse versies beschikbaar, van suède tot glanzende linten tot ‘slangenleer’. Het principe blijft hetzelfde: een zool met banden die om je voet en enkel gewikkeld kunnen worden. Ik ontvang mijn stoere Donchoo slippers en ga aan de slag. Het is even oefenen hoe ik de banden om mijn enkel wil, maar dan loop ik er zo mee weg. Gaaf. De band van de slipper kan op diverse manieren om de enkel gewikkeld worden en blijft goed zitten door het buigzame draad dat erin verwerkt is.

Gaaf om te weten: Alle slippers van Donchoo worden met de hand gemaakt. Een deel van de opbrengst gaat naar een schooltje in Nganda Slum midden in Nairobi. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Slipperwereld een paar Donchoo slippers weggeven. 

 

Hoe kun je winnen?

Bekijk de verschillende Donchoo slippers op www.slipperwereld.nl. Vul voor 1 juni op onderstaand winformulier in welke jij graag zou willen winnen EN welke schoenmaat je hebt. 

Meer winnen? Kijk bij gratis producten.