Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Soof op DVD & Blu-Ray

Op het schoolplein hoorde ik menig moeder enthousiast vertellen dat zij naar zo’n leuke film was geweest, naar Soof. Helaas vlogen de dagen als gewoonlijk weer veel te snel om en draaide de bioscoopfilm Soof niet meer. Juist op dat moment ontving ik al een persbericht dat Soof vanaf 24 april op dvd en Blu-Ray beschikbaar komt. En het mooie… ik heb de dvd al in huis, zodat ik dit weekend kon genieten van de film waar ik al veel over had gehoord.

Sophie

Goed gewapend, dus met een kop jasmijn thee en een stuk chocolade bij de hand, ging ik eens goed voor deze film zitten. Tja, het begint meteen met een sekspartij. Waarbij je Sophie – Soof dus – hoort denken aan van alles en nog wat (zelfs aan statistieken over seks in Nederlandse films) behalve aan haar man Kasper. Binnen tien minuten is het zeer herkenbare plaatje gevestigd: Soof (Lies Visschedijk) nadert de 40 en heeft alles wat haar hartje begeert: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: “is this all there is?” Ik begrijp meteen dat het mis of bijna mis zal gaan in de film. Veel scènes zijn herkenbaar, maar opgeblazen, waardoor ik het wat voorspelbaar vind. Wat natuurlijk niets uit maakt voor zo’n zalige ‘vrouwenfilm’. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag 2x de dvd Soof weggeven. 

 

Kan jij bijna niet wachten tot release op 24 april? Bekijk dan de trailer (nog) eens op YouTube.

Maak kans op de dvd Soof en vul voor 24 april op onderstaand winformulier in wie de rol speelt van de verleidelijke choreograaf Jim. Meer winnen? Kijk bij gratis producten.