Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Opgroeiende kinderen aan de muur

Altijd leuk om een nieuwe fotoproduct uit te proberen. Want foto’s van opgroeiende kindjes kun je wat mij betreft niet genoeg hebben. Dus heb ik een leuk projectje bedacht voor een canvas van Fotomundo. Het leuke is dat je hier een foto van een mooie tekst kunt voorzien. Je kunt hiervoor een eigen foto gebruiken, maar je kunt ook 1 kiezen van de Fotomundo afbeeldingen. Prachtig! Het is zelfs mogelijk om gewoon een egale achtergrondkleur te kiezen. Het proces ging verder eigenlijk supermakkelijk. De site spreekt geheel voor zich.

Inspiratie
Als eerste stap heb ik een zelfgekozen foto geupload. Je kunt deze dan gelijk op het scherm zien. Vervolgens kies je het formaat van je canvas. Wat heel fijn is, is dat je dan direct ziet of je hele foto of een gedeelte ervan op de canvas past. Tot slot kun je een lettertype en kleur kiezen voor een tekst op de canvas. Heb je even geen inspiratie? Fotomundo heeft het je makkelijk gemaakt, je kunt ook kiezen uit een flink aantal teksten. Je ziet bij elke wijziging die je doet op het scherm een voorbeeld van het resultaat. Dus What you see is what you get. Tot slot nog even je gegevens en betalen. En al supersnel hadden we de nieuwe canvas in huis! Ik was gewoon verrast toen de GLS-bezorger voor de deur stond. Het resultaat is heel gaaf!

Gaaf voor Mama mag van Fotomundo.nl een afdruk op canvas van 40x50 cm weggeven. 

 

Hoe maak je kans op deze prijs?

 

Vul voor 15 april op onderstaand winformulier in welke tekst jij graag op je afdruk zou willen plaatsen. Voor die inspirerende voorbeelden kun je kijken bij Fotomundo.nl

Meer winnen? Kijk bij gratis producten. 

Powered by BreezingForms