Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Voedingsbeha met zachte, flexibele gelbeugel

Zelf ben ik uit de echt kleine kinderen.Borstvoeding geven behoort tot het verleden, maar ik kijk er met veel plezier op terug. Okay, het is een niet zo heel ‘romantisch’ onderwerp om het over te hebben, maar wel onwijs belangrijk: een goede voedingsbeha! Zelf gaf ik er wel geld aan uit, maar liever niet al te veel. Suf, besef ik me nu achteraf, want ik heb bijna een jaar met toch best wel afzichtelijke beha’s gelopen. Het kan echt veel beter, weet ik nu.

Awards gewonnen

Als ik bijvoorbeeld naar die vooral handige GelWire™van Carriwell kijk, zie ik dat zwangerschapslingerie gewoon nog steeds beter wordt. Deze beha won recent op de Negenmaandenbeurs de BabyStuf Baby Innovation Award 2014 in de categorie Feeding. Deze GelWire™ voedingsbeha is de allereerste beha met een zachte, flexibele gelbeugel in plaats van een metalen beugel. ‘Waar metalen beugels kunnen zorgen voor afgeknelde melkkliertjes en borstontstekingen, geeft de revolutionaire gelbeugelbeha dezelfde steun maar het comfort van een zachte, naadloze beha’ aldus het persbericht van de award. Eerder dit jaar won de bh ook al in Keulen de Kind & Jugend Innovation Award 2014 en in België de Baby Product Award 2014.

Gaaf voor Mama mag deze innovatieve gelbeugel GelWire™ beha weggeven. 

 

Tijdens de zwangerschap en voedingsperiode veranderen borsten continu van vorm en grootte. Harde metalen beugels zijn daarom ongeschikt en kunnen zelfs borstontstekingen veroorzaken door melkkanaaltjes dicht te drukken. Voor vrouwen die toch graag de steun van een beugel willen ervaren tijdens hun zwangerschap en voedingsperiode is er nu de revolutionaire GelWire™ beha. De soepele siliconen beugel wordt warm op de huid en vormt zich naar de borst zodat hij altijd de juiste pasvorm heeft. Dankzij de speciale weeftechniek kan de beha maar liefst twee maten meegroeien zonder aan steun in te boeten. De beha is hierdoor geschikt vanaf het begin van de zwangerschap én ideaal voor borstvoedende moeders waarvan de borsten tussen voedingen in van maat veranderen. Bij iedere bh zit bovendien gratis een ‘extender’ om indien nodig bij de sluiting van de bh extra ruimte te creeëren. Verloskundigen, kraamverzorg­sters en lactatiekundigen raden de GelWire™ voedingsbeha aan als ‘veilige beugelbeha’.

Maak kans op deze Carriwell GelWire™ voedingsbeha.

Deel het bericht op de Facebook pagina van Gaaf voor Mama en laat in een reactie achter waarom jij wilt winnen. Je mag ook onderstaand winformulier voor 4 april invullen.

Meer informatie is te vinden op www.carriwell.nl

Powered by BreezingForms