Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Een Geurexplosie!

Ruik de tijd… klinkt dat even vreemd. Maar als ik verder lees over de geurexplosie, begrijp ik het beter. Vanaf zaterdag 29 maart start het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen met het thema ‘Ruik de tijd’. Geuren van vroeger en nu. Ons reukzintuig is ons meest emotionele en krachtige zintuig. Veel geuren herinneren ons aan het verleden. Sommige geuren brengen je zelfs onmiddellijk terug in de tijd: voor één moment waan je je weer in je jeugd.

Op twintig plaatsen in het buitenmuseum ruik je zulke geuren van vroeger, de zilte lucht van de Zuiderzee, een brandend petroleumstel en vers gepelde garnalen. Het Geurstation van Atelier Ted Noten, dat werd ontwikkeld in samenwerking met de geurexperts van Annindriya, prikkelt de neuzen van jong en oud; ga je neus achterna, ervaar de verschillende geurherinneringen door de generaties heen en ontdek de lekkerste én de smerigste geuren. Van boenwas en groene zeep tot gerookte vis.

Ontmoet Barry Atsma en ruik Betrothal

Op zondag 30 maart is de officiële opening van het themajaar Ruik de tijd in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Tussen 14.00 en 15.00 uur worden bezoekers door acteur Barry Atsma besprenkeld met Betrothal, één van de meest exclusieve parfums van de wereld.

Gaaf voor Mama mag 2 kaarten voor deze bijzondere geurexplosie in het Zuiderzeemuseum, op 30 maart, aanbieden. 

 

Zondag 30 maart opent het Zuiderzeemuseum met een geurexplosie officieel de deuren van haar buitenmuseum. Het thema van dit jaar is ‘Ruik de Tijd’. Barry Atsma brengt het bijzondere parfum in een sfeervol ingericht pand één op één aan bij liefhebbers. Degenen die als eersten in de rij staan, maken kans op dit intieme moment met de man die vorig jaar werd verkozen tot de meest begeerlijke vrijgezel. Binnen wordt het exclusieve parfum Betrothal (verloving in de klassiek oud-Engelse taal) gepresenteerd, met op de achtergrond een fleurige bloemenwand die is aangebracht door een specialist van de Keukenhof. Het parfum is tot 16.00 uur te ervaren, zolang de beperkte hoeveelheid van deze kostbare vloeistof strekt.

AFGELOPEN - Maak kans op de 2 entreekaarten voor deze speciale dag in het Zuiderzeemuseum.

Like Gaaf voor Mama op Facebook en laat een bericht achter waarom jij dit heel graag wilt ervaren. Je kunt tot 27 maart meedoen.