Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Geen chaos in mijn Miss Chaos

De merknaam Miss Chaos past perfect bij mij! Mijn hoofd is namelijk heel vaak behoorlijk chaotisch, en ik moet bekennen ons huishouden ook... Alleen daarom al moet en zal ik zo’n jurk met de naam Miss Chaos hebben. Daarnaast… de nieuwe zomercollectie van Miss Chaos is gewoon gaaf. Mooie kleuren, goed vallende modelletjes en veel mix en match keus. Zeker na het zien van het YouTube filmpje van het dameslabel wist ik zeker dat ik het blauwe jurkje met limekleurige boorden en ceintuur wilde hebben. Eind februari kwam de zomercollectie online op www.misschaos.nl en bestelde ik direct een M-etje. Pal daarna kwam Elvi Lime, zoals de jurk heet, binnen. Enthousiast ging ik meteen passen en ik kan maar één ding concluderen: de zachte stof draagt heerlijk. En ik heb ook al getest voor welke gelegenheden deze jurk het best te dragen valt. Mijn conclusie: altijd! Naar een vergadering (reactie: wat zie jij er keurig uit), naar een feestje (reactie: wat heb jij een hippe jurk) en met vriendinnen de stad in (reactie: waar kan ik ook zo’n gave jurk kopen?!). Nu kan ik nog maar tot één andere conclusie komen en dat is, dat ik nog meer van Miss Chaos in mijn kledingkast wil hebben. Bijvoorbeeld zo’n vrolijke rok met rood/witte ruit (daar hebben ze trouwens bij Chaos-and-Order ook jurken van voor mijn mini-me) met een legging en vestje. Er valt zoveel te mixen en matchen.

De nieuwe zomercollectie van Miss Chaos is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL. Een aantal items is bovendien ook verkrijgbaar in XXL. Zo kan iedereen zich supervrouwelijk voelen en genieten van de prachtige kleuren, perfect zittende pasvorm en gewaagde dessins. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Miss Chaos een shoptegoed van € 25 weggeven. 

 

Dat is even fijn… start alvast met een shoptegoed van € 25. Dat is extra prettig shoppen!

Hoe kom je in aanmerking voor deze prijs? Bekijk de nieuwe collectie op www.misschaos.nl en vul op onderstaand winformulier in welk kledingstuk jij het allerliefst zou bestellen. Je kunt tot 31 maart 2014 meedoen.