Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Single? Jij bent toch de Supermom!

Nederland telt duizenden single moeders. Alleen voor je kinderen zorgen is soms eenzaam en zwaar, maar geeft ook een ijzersterke band met je kinderen. Af en toe een beetje hulp door middel van een steuntje in de rug kan echter wel helpen! Stichting Single SuperMom biedt deze hulp en ontwikkelde samen met Kosmos Uitgevers een prachtig boek: Single SuperMom, het handboek voor de alleenstaande moeder.

Voor alleenstaande moeders

Gaaf voor Mama-lezeres Saskia heeft zich in het boek verdiept en schreef deze review: “Het boek Single Supermom geschreven door Eva Yoo Ri is het grote handboek voor alleenstaande moeders. Of je dit nu bewust geworden bent of gedwongen door het feit dat je relatie op de klippen is gelopen. Of nog desastreuzer na het overlijden van je partner en je in eens weduwe bent en ook nog een alleenstaande moeder. Het is dan heel handig om dit boek te raadplegen hoe je in iedere situatie kan handelen. Dit boek geeft aan hoe het kan, niet hoe het moet want iedereen voedt zijn of haar kind op naar zijn waarden, normen en  ideeën. Maar het is erg fijn om te lezen dat je niet de enige bent in deze situatie. En om te lezen hoe het bij een ander gaat. Tevens geeft het ook handvatten hoe je verder kan gaan in een naar jouw idee uitzichtloze situatie. Er worden ook situaties gegeven van bekenden en niet bekenden mensen om te laten zien dat het iedereen kan overkomen. Met bijdragen van onder meer: Amanda Balk, Mariska Hulscher, Jetty Mathurin, Petra Possel, Neelie Kroes, Nurlaila Karim, Suzanne Buis, Doloris Leeuwin, Andrée van Es, Antje Monteiro en Barbara Nanninga. Dit vond ik erg interessant om te lezen. Ik raad dan ook iedereen aan die in deze situatie zit of dreigt te komen om dit boek te gaan lezen. Het behoed je misschien van de mogelijke valkuilen waar jezelf in terecht kan komen. Een must voor iedere Single Supermom!! 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Kosmos Uitgevers 3x Single Supermom weggeven. 

 

Maak kans op dit boek: Single Supermom! Laat voor 25 maart in een reactie op het winformulier weten waarom jij dit boek graag wilt hebben.