Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

De easy Easywalker

Heb je ook zo'n zin om met je kleintje eropuit te trekken? Je wilt je baby graag laten kennismaken met het centrum van je stad, met de natuur op het platteland of alle mooie dingen die jullie samen in het bos kunnen vinden. Hoe graag je je kindje ook tegen je aan houdt, je bent niet in staat om het urenlang op je armen te dragen. Dan kun je beter kiezen voor een handig vervoermiddel waarmee je zowel op verharde als onverharde wegen uit de voeten kunt. Heb je nog geen praktische kinderwagen of buggy en ben je nu op zoek naar een merk dat veiligheid, gebruiksgemak en comfort biedt? Kijk eens naar de Easywalker. Deze buggy is praktisch omdat je kind heerlijk kan liggen, maar ook om zich heen kan kijken tijdens de wandeling. Een praktische kinderwagen of buggy maakt wandelen en de wereld verkennen easy.
Veiligheid, comfort en gebruiksgemak
Easywalker is een Nederlands merk, opgericht in 1989. De focus van dit merk ligt op comfort en gebruiksgemak voor zowel ouders als hun kind(eren). Daarnaast besteedt het merk ook veel aandacht aan een zo solide mogelijke constructie, die de veiligheid van je kind beslist waarborgt. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van je kleintje dat het in het eerste levensjaar zoveel mogelijk positieve indrukken krijgt. Dit komt het karakter en de ontwikkeling van je baby zeker ten goede. Ook merk je dat jullie onderlinge band hierdoor versterkt en dat een dagje uit met je kind voor beiden een feestje wordt. Het trendy design gecombineerd met sterke en duurzame materialen zorgen ervoor dat deze kinderwagen of buggy enorm populair is. 


Een aantal modellen
Kijk bijvoorbeeld eens naar de Easywalker MINI. Deze compacte buggy weegt slechts 8 kg. Na een wandeling vouw je hem gemakkelijk en snel op tot een klein pakketje dat zo in je kofferbak of in een kast past. Wil je met je kind naar een winkel met smalle looppaden? Geen enkel punt. Omdat de MINI erg gemakkelijk stuurt, kunnen jullie overal langs. Een ander licht en comfortabel model is de Easywalker Charley. Wil je iets meer ruimte, dan is de Easywalker Harvey² een goed model. Met een gewicht van 10,2 kg is hij nog steeds erg licht. Het zitgedeelte is in hoogte te verstellen. Wil je twee kinderen vervoeren, dan is hij heel gemakkelijk uit te breiden. Hou je van boswandelingen met je kind, ook op onverharde paden? Dan is de Easywalker Harvey² bij uitstek geschikt. Het lichtste model uit het assortiment van Easywalker is de Buggy XS, met een gewicht van slechts 6 kg.
Praktische toebehoren bij je buggy
Warme voetenzakken, comfortabele draagmandjes, luiertassen en praktische netten om ongedierte te weren. Easywalker heeft zowel universele toebehoren als extra opties om je MINI, Harvey², Charley of Buggy XS geheel volgens jouw wensen aan te passen. Adapters voor je autostoeltje? Ook die vind je in het assortiment. Wat dacht je van een handige bekerhouder of snackschaaltje? Zowel jij als je kleintje zullen er veel plezier van hebben. Het motto uit de begintijd van deze trendy buggy “thinking forward and life loving” voldoet nog steeds!