Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Groen = doen!

Op zoek naar een mooie groene jurk kom ik bij één van mijn favoriete merken Tante Betsy. Handig dat de webshop een zoekfunctie heeft waarbij je op kleur kunt selecteren. Even twijfel ik bij ‘rood’ omdat ik bijzonder dol ben op die kleur. Maar om eerlijk te zijn, ik heb een kast vol rode jurkjes. Dus ik zoek het nu in groen. Volgens diverse modebladen de kleur van het seizoen winter 2016/2017. En ik denk, groen is doen.
Retro print
Wat een keus weer. Niet alleen in de groentinten maar ook aan modellen en printjes. Ik val in eersten instantie voor een retro printje. Maar hé, die heb ik eigenlijk al. Dan zie ik een legergroen jurkje met tailleband met de naam Vera. Yep, die moet het worden. Uit ervaring weet ik dat de dikke tricot stof van Tante fijn draagt. En een A-lijn model is altijd top. Met een paar kliks is de jurk besteld. Zal ik er nog een legging bij doen? Die heeft Betsy tegenwoordig namelijk ook. Ik blijf ook nog even surfen tussen de rokken, maar ik besluit dat een jurk toch gewoon mijn ding is. Dus, klik!
Groen is doen
De volgende dag al wordt mijn jurk bezorgd (gratis bezorging in Nederland). Van de tape waarmee de plastic envelop is gesloten word ik meteen vrolijk. Yes, voor mij is Tante Betsy happiness in a dress.