Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Coole koeler… of waanzinnige warmhouder

Wat is dat om die fles witte wijn? Of zelfs om een blikje bier? Het heeft zo op het eerste oog wel iets weg van Uggs. Maar dat komt natuurlijk door het naturel kleurtje en wolletje aan de binnenkant. Dit is een KYWIE!


Gebruiken is geloven
Bedenkster van dit hippe product is Saskia Nooij en zij legt uit: “Ik begrijp dat deze toepassing even wennen is...maar gebruiken is geloven.”  Eigenlijk klinkt haar verhaal verder heel erg logisch, want schapenvacht kan warmte isoleren.  Twee kanten op… Dus zowel koud houden, als lekker warm (denk maar aan die schoenen). Ideaal. Bovendien vind ik het er super cool en stoer uitzien zo om een wijn of champagne fles. En de mogelijkheden zijn eindeloos omdat de collectie ruim is. Er zijn KYWIE’s (spreek je uit als ‘Kiee-wie’, zoals het groene vruchtje) in het formaat voor een flessenkoeler, maar ook voor een bier flesje of wat te denken van een babyflesje om je melk juist warm te houden. Werkelijk geniaal! Slim bedacht, functioneel en gaaf voor moeders… maar ook voor vaders en absoluut als cadeau. Ik wil het gaan proberen en bestel eerdaags zo’n duurzame KYWIE wooler op www.kywie.com. Alleen nog kiezen of ik een modelletje met een veter wil en welke kleur.
Met het idee van schapenvacht wijnkoelers liep Saskia Nooij al jaren rond. De juiste temperatuur van dranken is bepalend voor de smaak. Je wil wijn niet ‘overkoelen’ en ook niet te snel warm laten worden. Wol houdt temperatuur vast. Perfect geschikt voor alle soorten drank, dus ook voor rode wijn. Saskia: “In 2013 werkte ik mijn ideeën uit en ben ik op zoek gegaan naar een producent die ambachtelijkheid en vaardigheid kon bieden. Sindsdien produceert een Nederlandse leerlooier voor KYWIE.


4 modellen
KYWIE woolers zijn er in 4 modellen: Champagne, Wijn, Demi en Koozie. De grootte laat zich raden. Champagne is geschikt voor bolle buik flessen en Wijn voor alle traditionele wijnflessen. Demi heeft een inhoud van 500cl en is daarmee geschikt voor water- of bierflesjes, grote blikjes en zelfs babyflessen. Koozie van 33cl is te gebruiken voor thee/koffieglazen, ‘gewone’ blikjes, flesjes enz.
Gewoon een Gaaf product!