Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Winterse weldaad voor de huid

Ook deze winter brengt The Body Shop de body butters terug in de seizoenscollectie. Dat betekent, een vrolijke december look. Het is niet alleen de verpakking die je in kerstsfeer zal brengen, de geuren zijn ronduit feestelijk.
Rood fruit
Ik start met het openen van de pot Frosted Berries. De rode en zwarte winterbessen stralen mij tegemoet en hmmm, het ruikt zo fijn. Ik ruik… cranberry’s maar ook zoete rode bessen. Of zijn het frambozen? In ieder geval zalig én het smeert zacht weg.

Resultaat: een gehydrateerde huid, geurend naar bessen met tonen van vanille en romige witte bloemen, en cranberrypitolie uit Noord-Amerika.
Ik heb ook een body butter Frosted Plum ontvangen, in een dieppaarse pot. Hiermee verwen je de huid met 24 uur lang hydratatie en een fruitige geur van deze special edition. Hoe dat ruikt? Bloemig, maar ook naar pruim en abrikozen. Ik lees in de omschrijving: “Met extracten van sappige pruimen uit Turkije en heerlijke bloemen.”

 


Voor goede doel
Extra aandacht trek de set met de special edition geur Vanilla Chai. Vanzelfsprekend geurt deze body butter naar vanille. Naar warme vanilla chai en specerijen zoals kardemom, steranijs en saffraan.
Er zijn feestelijke verwenpakketten, een prachtig cadeau. Verpakt in een bolvormig blik en gevuld met vier mini favorieten. In het Vanilla Chai pakket tref je de Shower Gel Vanilla Chai 60ml, Body Scrub Vanilla Chai 50ml, Body Butter Vanilla Chai 50ml, Hand Cream Vanilla Chai 30ml.


Gaaf om te weten: Met elke gekochte cadeauset uit de seizoenscollectie van The Body Shop help je vluchtelingenkinderen om een jaar lang op een veilige plek te spelen.