Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Sun-kissed…

Een tanning product… tja, voor zo’n blank huidtype als ik heb is het een uitkomst. Maar ai, ik heb er zo vaak als een gevlekte zebra of panter bij gelopen. Een (self) tanning product aanbrengen is lastig voor mij.
Toch gaat het ook goed met tanning producten. Als je maar weet hoe je het moet aanbrengen én een goed product gebruikt. Met de award-winning Natural Tanning Spray van MARC INBANE kan ik goed overweg en ga ik nu door het leven met een egale sun-kissed huid.
Vakantietintje
Aanbrengen gaat redelijk eenvoudig, de natural tanning spray droogt snel en kan simpel en snel met een schitterende kwast egaal worden aangebracht. Mijn gezicht (blijft eng hoor de eerste paar keer met een tanning product), decolleté en nek heeft een prachtig lichtbruin kleurtje. Met die zachte kwast kom ik trouwens perfect bij de moeilijkere plekjes en krijg ik binnen een paar minuten een fijn vakantietintje dat zeker vijf dagen op z’n plaats blijft. Enneh, ik loop er niet als een wortel bij. Nee, deze tint geeft een natuurlijke look. Je snapt het, ik vind dit een gaaf product. Het droogt mijn huid ook niet uit, het voelt lekker zacht, dankzij voedende en authentieke ingrediënten zoals aloë vera en ginkgo.
Fijn setje
Goed nieuws nu, want in de luxueuze gift set van Marc Inbane – speciaal rondom de feestmaand verkrijgbaar – bevat naast de natural tanning spray (200 ml) een gratis powder brush. In de chicque zwarte doos ligt het klassieke duo naast elkaar te stralen, klaar voor gebruik. Dit is een cadeautje… voor jezelf of om op je verlanglijstje voor de feestdagen te zetten.
AFGELOPEN - Maak kans op dit beautygeschenk van MARC INBANE. 
Gaaf weetje: De naam Marc Inbane komt van… INgo, BArt en Nele.

MARC INBANE beautygeschenk (€39,95) met Natural Tanning Spray en Powder Brush, is een prachtig cadeau voor een geliefde (of natuurlijk voor jezelf) tijdens de feestdagen.
Te koop bij een salon bij jou in de buurt of natuurlijk via Marcinbane.com.

Hoe maak jij kans op zo’n cadeau voor vrouwen?

Op Facebook Gaaf voor Mama geef ik een set weg. Je maakt kans door in een reactie iemand te taggen die jij zo’n Marc Inbane luxe beautyset gunt.
Winnares op FB: Marion Boetzel.

De andere geschenkset van Marc Inbane geef ik weg via het formulier hieronder.
Je vult als antwoord een tip & trick in welke je op de website van het Nederlandse merk kunt vinden.

De online winnares: Edith K uit Kerkrade.