Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Sieraad met zand

Op de Facebook pagina van Twice Women’s Wear – van de damesmodezaak in Castricum - las ik er voor het eerst over: de Beach Bumb. Ik had meteen interesse in dit persoonlijke zandsieraad. Dus, ik ging naar Google... en zo kwam ik bij BeachBumb.nl.
Zand van het strand
Er blijken kant-en-klare sieraden te zijn, gemaakt met zand van het strand in Portugal en Bonaire. Dit mooie zand wordt door Rob in een schitterend, handgemaakte glazen kraal verwerkt. Rob: “Ik ben begonnen met het maken van sieraden met materialen die ik alleen op het strand vond. Nu zijn dat takjes en steentjes gecombineerd met glaskralen die ook in Nederland worden gemaakt. Toen mijn moeder vertelde dat je holle glaskralen kunt maken wist ik meteen… daar ga ik zand van het strand in verwerken. Zo heb je altijd je herinnering van je vakantie of fijne reis bij je.”

Persoonlijk sieraad

Je kunt bij Beach Bumb ook een glazenkraal met eigen zand laten vullen en zo een heel persoonlijke armband of ketting laten maken. Dát heb ik gedaan. Ik stuurde wat zand uit Zuid-Afrika op en iets meer dan een week later ontving ik per post mijn ketting mét gevuld zandpotje en zwart, glazen accessoire. Die extra hanger aan de ketting maakt het speciaal, maar je kunt ook alleen de zandkraal dragen.


Herinnering
Ik ben enthousiast over mijn nieuwe sieraad en ik krijg leuke reacties. Zeker als ik vertel dat het zand van onze vakantie in Zuid-Afrika in de glazen kraal is verwerkt. Ik draag de herinnering aan onze fijne vakantie nu steeds bij mij. Gaaf!
Net als Rob zie ik vele toffe mogelijkheden met deze zandkralen. Neem wat zand mee van je meest fantastische gezinsvakantie, huwelijksreis of haal wat zand op van het strand uit je woonplaats. Laat het verwerken in een Beach Bumb glazenkraal en je hebt iets écht bijzonders.