Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Paaseitje met Limoncello... en meer

Eigenlijk hoef ik geen legitiem moment te hebben om chocolade te eten. Ik smul namelijk tussen alle feestdagen door toch al van een reep chocolade of bonbon. Zalig!
Natuurlijk ben ik wel extra blij met feestdagen waarbij er ruime keus aan chocolade in het winkelschap ligt. Met Pasen in zicht verheug ik mij op de diverse chocolademomenten. En dat ik daar al ruim van te voren mee moet starten, dat mag duidelijk zijn. Zo meld ik mij geheel vrijwillig aan voor de Chocolade ‘Eggsperience’ met Australian. De Easter Collection is weer smakelijk, van een handgemaakt reuze paasei omhuld met gekarameliseerde noten tot een Easter Fan Box.
Vier verrassende vullingen
Ik ontvang de Fan Box gevuld met de meest favoriete Snapper varianten. Dit jaar zijn de eitjes gevuld met vier verrassende vullingen. In mijn verpakking met vier eitjes zitten vullingen als limoncello, yoghurt framboos, gianduja en koffie. Welke mijn favoriet is? Hmmm, eigenlijk kan ik dat na één proefje niet zeggen, haha. Maar ik het groene eitje met frisse limoncello vind ik heel verrassend en ik zou er heel graag meer van eten.