Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Beautiful huidje

Wat raar eigenlijk… De lente is in aantocht en het is wachten op ‘rokjesdag’ en nu pas ga ik aan de slag met scrub en body lotion om een zachte huid te krijgen. Best suf, want dat kan ik toch gewoon het hele jaar doen?! Okay, goed voornemen. Maar voor nu natuurlijk de vraag: hoe krijg ik zo snel mogelijk een mooie zachte en stevige huid? Ik lees er over bij Kneipp en daar vertellen ze: ‘Wist je dat slechts 2% van de Nederlandse vrouwen geen last heeft van een slappe huid of cellulite?’ Een kleine geruststelling.
Druivenpitolie en sandelvruchtextract
Ik ga snel aan de slag met de nieuwe Beautiful Shape Body scrub en Body lotion. De naam zegt het al… zo krijgt mijn huid een boost en wordt soepel en zacht. Er zijn twee natuurlijke ingrediënten in de Beautiflu Shape-collectie die helpen om de huid te verstevigen: druivenpitolie en sandelvruchtextract. Ik ga aan de slag met de scrub. Deze ruikt niet alleen lekker fris, de milde scrub, met dus die druivenpitolie en sandelvrucht, verwijdert dode huidcellen tijdens het douchen en beschermt tegen huidveroudering en verslapping. Zelf vind ik onder de douche scrubben lekker snel werken en heel effectief. Kwestie van de probleemgebieden zoals dijen en bovenbenen extra scrubben zodat de doorbloeding van de huid gestimuleerd wordt. Afspoelen… ik zie bij het afdrogen al dat mijn huid meteen een boost heeft gekregen. Nu nog even aan de slag met de body lotion om de huidelasticiteit te verbeteren.
 
Oh ja, de scrub kan meerdere keren per week gebruikt worden. Ik beperk mij tot twee keer, omdat ik verder ook gewoon graag douche met een douchegel. Ik heb de nieuwe geur van Arnica ontdekt, deze kruidige frisse douche met arnica-extract vitaliseert en biedt verlichting voor de spieren na fysieke inspanning.

Ik ben er nu (bijna) klaar voor! Laat die warme, zonnige dagen maar komen… of ehhh, misschien nog wel even handig om ook nog met een self tan aan de slag te gaan.


Voor wie is Beautiful Shape?
Kneipp Beautiful Shape Body scrub en Body lotion zijn voor iedereen die een mooie stevige huid wil krijgen op de bekende probleemgebieden zoals de billen, benen, buik of bovenarmen. Ook ideaal voor vrouwen die zijn afgevallen of zwanger zijn geweest of die last hebben van cellulite. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen en ook voor de droge of gevoelige huid. Ze maken de huid namelijk niet alleen steviger, maar ook lekker zacht en soepel.