Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hippe laarzen

Het begon voor mij allemaal met het zien van deze advertentie van HIP Shoe Style. Wauw, wat een prachtige laars! In zilver look en met grappige haartjes. Stoer maar ook chic. Kortom, ik als laarsjesgek wíl ze hebben. De zoektocht begint. Met de store locator op www.hipshoestyle.com kom ik er niet meteen, maar ik kan daar wel een bericht achterlaten met mijn vraag. Ondertussen ga ik online op zoek. Maar ja, ik wil schoenen voor ik ze koop toch graag passen. Dus op naar de stad.
Keuzes maken
Ik heb al eerder schoenen van HIP shoe style aan mijn voeten gehad, maar dat zijn sneakers. Dat loopt echt wel even anders dan een paar laarzen. Ik heb een zwak voor laarsjes, maar ik geef toe dat ik deze leren sneakers echt vaak draag. Ik ben er super blij mee. Dus ik hoop nu dat die zilverkleurige laarsjes ook zo fijn zijn.

Yes, ik vind ze in de schoenenwinkel en wow… van het model zijn diverse kleuren. Die zilveren zijn inderdaad waanzinnig gaaf. Maar die bordeauxrode ook, of zwart. Ik pas ze allemaal en wat zijn het stoere schoenen met een prima hakhoogte (ze ogen hoog maar zo voelt het niet). De ‘pony’haartjes aan de zijkant – geverfd in de kleur van het leer – maken het tot een chic laarsje. Dat past leuk onder een broek (die draag ik vrijwel nooit) maar ik vind ze dus nog cooler onder een jurk. Probleem: nu moet ik kiezen gaan het de zilveren worden of toch de bruin/bordeauxrode?

 

 

 

 


Geef mij een advies; zal ik de zilveren of bordeauxrode nemen? EN surf even naar www.hipshoestyle.com