Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Shoppen met korting

Als het gaat om shoppen met korting, dacht ik altijd goed de weg te weten. Ik ontvang behoorlijk wat nieuwsbrieven van de webshops waar ik interesse in heb en ik struin social media af… en dat allemaal voor een paar euro’s (of soms zelfs tientjes) korting. Toch, bleek van de week dit ik nog lang niet zo goed de ‘goedkope-weg‘  als ik dacht. Ik ontdekte nu namelijk pas Actiepagina.nl.

Spaaradijs
Het duurde overigens wel even voor ik de weg goed kende op die genoemde pagina. Er staat namelijk zo ontzettend veel informatie. Al meteen bovenaan ben ik afgeleid door veel getallen. 9.827 Community acties, 8.183 Geverifieerde acties, 1.055.697 Nieuwsbrief inschrijvingen en € 25,14 Gemiddelde besparing. Kijk, bij dat laatste blijf ik hangen want besparing spreekt mij aan. Mijn interesse is gewekt en ik ga eens bij ‘categorieën’ kijken wat er zoal te besparen valt. Wow, veel! Van auto tot computers, van dierenbenodigdheden tot mobiel en van schoenen tot reizen. Inderdaad een spaaradijs!


De vele logo’s van grote bedrijven en merken trekken daarna mijn aandacht. Zalando, Nike, Cool Blue, Albert Heijn, Douglas, Bart Smit, de Bijenkorf, Pathé, Apple Store, Rituals, Hema, Zara, en ga zo maar door. Dat zit dus wel snor. Tijd voor echte actie. Ik klik verder langs verschillende webshops waar ik o.a. een cadeaubon van € 25 bij mijn bestelling krijg. Interessant! En ik zie ook een mogelijkheid van 20% korting met een Coolblue kortingscode… dat is fijn shoppen!

 

Sportschoen
Ik test Actiepagina.nl nog eens verder en surf naar Zalando, op zoek naar sportschoenen voor mijn zoon. Hij is van de week op school gepest omdat hij niet de juiste merkschoenen heeft. Getver! En ik maar denken dat hij boven zulke pesterijen zou staan en stevig in zijn schoenen stond. Maar ook… dat ik niet zou zwichten om een bepaald merk te kopen omdat de rest dat ook heeft. Nou, dus toch! Die Nike schoenen zijn er gekomen. Na wat vergelijkend werk bleek Zalando relatief goedkoper en met die aantrekkelijke kortingen via de actiepagina was de koop in een paar kliks geregeld. Hij blij (met zijn schoenen), ik blij (met de korting)!