Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Gekleurde schoenen… met bijpassende accessoires

Wie mij al wat langer kent weet dat ik dol ben op schoenen. Mijn motto’s: Je kunt nooit genoeg schoenen hebben én Twijfel nooit, koop die schoenen. Tja, en zo komt het dat ik een behoorlijke collectie schoenen heb. Of eigenlijk, vooral laarzen. Ik heb er wel een paar sneakers, sandaaltje of pumps tussen staan, maar met een laars ben ik gewoon nog meer blij. Ik moet zelfs bekennen (en ik weet dat het erg is) dat ik in de auto op de terugweg vanaf onze zomervakantie mij al stiekem aan het verheugen was om mijn laarzen weer te dragen. Wat dat betreft kan voor mij de herfst al snel beginnen.

Schoenen en tassen
Doordat ik voor mijn werk als freelance journalist voor diverse glossy magazines veel mails met mooie schoenen ontvang, blijf ik ook zalig op de hoogte. Dus, toen ik over Colori Shoes & Accessories las, ging ik meteen naar de website waar ik vervolgens lees dat zij ‘het kleurrijkste damesschoenenmerk van Nederland’ zijn. En inderdaad, wauw… wat een hoop gekleurde schoenen. Colori heeft een uitgebreide collectie pumps, schoenen, sneakers, enkellaarzen, laarzen en stretchlaarzen in altijd meer dan tien sprekende kleuren. Een walhalla voor een kleurrijk type als ik. Al kun je mij ook wakker maken voor een paar nieuwe zwarte schoenen. Het fijne bij dit Nederlandse merk is dat er ook altijd bijpassende gekleurde accessoires als tassen, sjaals en overige sieraden te verkrijgen is. Kortom, mijn interesse is gewekt!

Verkocht!
Zoals gezegd heeft Colori pumps in alle kleuren van de regenboog, sneakers, hippe veterschoenen, maar vooral ook laarzen. Van enkellaarzen tot hoge stretchlaarzen. En van rood tot groen en van blauw tot paars. En natuurlijk ook zwart of crème/taupe. Zoek je er een tas bij? Natuurlijk, die is er ook. Ik vind het niet alleen lastig kiezen qua kleur, maar ook in modellen en hakhoogtes is er ruime keus. Bovendien, het hele jaar door blijven er mooie modellen verschijnen. En dan… valt mijn oog op laarsjes met zebraprint. Yes, verkocht. Oh nee… ook hier is er weer keus. Van een lagere hak in rood suède, zebraprint hiel en verder zwart suède (Pinto genaamd) tot een hoge hak met zebraprint van ponyhaartjes, rood plateau en zwart suède schoen (Capri Shoot). Dan is er ook nog Trento met een middelhoge hak. Okay! Ik kies voor iets comfort, dus de lage rode hak. Mijn nieuwe Colori’s worden in een prachtige, blauwe schoenendoos geleverd. Mijn voeten lijken wel te groeien want waar ik doorgaans maat 39 had, heb ik nu vaak 40. Zo ook bij dit merk. Maar verder zit het model als gegoten om mijn relatief smalle voet. Het is een halfhoog model en de bovenkant sluit prachtig om mijn enkel, mede dankzij de rits aan de zijkant. Ik loop er zo op weg, wat een fijn voetbed! Het is een opvallend laarsje en past zowel onder een broek, rok als jurk. Ideaal.

 

 


Nog even over Colori Shoes
De basiscollectie bestaat uit een aantal modellen pumps en enkellaarzen:
•  elk model verkrijgbaar in veel sprekende kleuren
•  bewezen pasvorm, alle modellen uitgebreid getest door onze testdragers
•  het hele jaar verkrijgbaar, nooit in de Sale
•  worden elke 6 weken bijbesteld
•  Nederlands design, geproduceerd in kleinschalige ateliers in Spanje & Italië

Het leven is te kort voor saaie schoenen
Colori is het kleurrijkste damesschoenenmerk van Nederland met drie eigen brandstores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en een webshop Colorishoes.nl. Ze hebben een uitgebreide collectie pumps, schoenen, enkellaarzen en laarzen in meer dan 10 sprekende kleuren met altijd bijpassende accessoires als tassen, sieraden en sjaals. Het Nederlandse merk werkt uitsluitend samen met kleinschalige schoenfabrieken in Zuid- Europa. Alle schoenen uit de collectie worden door henzelf ontworpen. Elegantie en comfort zijn bij twee belangrijke uitgangspunten voor het samenstellen van de collectie. Bijna alle modellen worden uitgebreid getest voordat ze worden opgenomen in de collectie. De missie: vrouwen inspireren er iedere dag anders dan anders uit te zien door hun outfits te combineren met kleurrijke schoenen en bijpassende accessoires. Colori geeft kleur aan je outfit en daarmee kleur aan je dag. Kortom, Colori kleurt je dag!


Surf snel naar www.colorishoes.nl en bekijk de collectie.