Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Innovatief en uniek parfumconcept

Na o.a. een studie Bedrijfskunde op Nyenrode begon de Nederlandse Ariane Inden in 1992 met de ontwikkeling van 141 cosmeticaproducten in het luxe top segment. Inmiddels heeft zij meer dan 1000 artikelen en worden deze in meer dan 100 winkels verkocht in binnen- en buitenland.

Bloemenbouquet

Naast cosmeticaproducten zijn er ook parfums ontwikkeld. Opvallend is SKIN, een zachte, vrouwelijke en zelfbewuste geur met een opvallend warm bloemenbouquet in combinatie met verleidelijke houtnuances. Dit innovatieve en unieke parfumconcept is door Ariane Inden speciaal gecreëerd voor mensen die normaal gesproken overgevoelig zijn voor allergenen in parfum en om deze reden genoodzaakt zijn om ongeparfumeerde huidverzorging te gebruiken. SKIN Skin Perfume . In eenzelfde – ook navulbare parfumfles – is de herengeur Man’s Basic Eau de Toilette verkrijgbaar.