Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Christmas Wish Candle

Ik ben aan het aftellen… naar Kerstmis. Dat doe ik niet met een adventkalender (dat doen mijn kinderen al). Nee, ik brand iedere avond ongeveer twee uur mijn zalige geurkaars Christmas Whish Candle. Sfeervol, maar vooral de geur van kaneel, mandarijn en tonka boom verspreiden zich fijn door de woonkamer. De kaars kan wel tot 35 uur branden, dus ik heb nog heel wat avonden te gaan! En dat is fijn want ik vind deze geurkaars in een glas met gouden stipjes een aanwinst in huis. Wie weet bestel ik er eerdaags snel nog één, want het is een limited edition.

Neom

Natuurlijke en pure oliën, dat zijn de toverwoorden bij Neom. Hierdoor branden de kaarsen zuiver en gelijkmatig tot de bodem, zonder de lucht in huis te vervuilen. Want daar heb ik een hekel aan. Op de site van Heavenly Pure staat een duidelijke uitleg over geurkaarsen en 100% natuurlijke oliën en parafine. Kwaliteit en luxe, daar staat de webshop voor. Daarom verkoopt deze Nederlandse webwinkel uitsluitend biologische, milieu- en diervriendelijke verzorgingsproducten. Pure, eerlijke producten die doen wat ze beloven en garant staan voor vele verwenmomenten. Met merken als Nohèm, NEOM, Celgenics, Dr. Bonner’s, Less is More en True Organic of Sweden biedt www.heavenlypure.com een compleet aanbod aan natuurlijke en biologische producten.