Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Geurkaars in kokosnoot

Ik ben dol op geurkaarsen. Toen ik net op mijzelf woonde (dat is echt járen terug) kocht ik theelichtjes met een geurtje, iets later haalde ik geurkaarsjes bij De Tuinen en langzaam maar zeker ging ik het verschil ruiken. Maar vooral ook zien! Oei, roetaanslag in de glaasjes. Dat ziet er niet alleen vies uit, het is ook niet zo goed voor je. Ik schakelde over op andere, zuivere kaarsen. Okay, die zijn wat duurder, maar ecosojawas of palmwas zijn beter. Ze geuren prettiger, maar geven bovendien geen schadelijke stoffen af.

In een kokosnoot

Ik heb nu originele geurkaarsen in een kokosnoot ontdekt. In de webshop van Fairlyhearts.nl is er ruim keus aan geurkaarsen, maar mijn oog is absoluut gevallen op geurkaarsen in een kokosnoot. Dan ruikt het niet alleen sfeervol in huis, het ís het ook. Ze zien er gaaf uit! Er zijn kaarsen in een uitgeholde kokosnoot, van groot tot klein. Ik heb gekozen voor een geurkaars in een kokosnoot op een voetje. Deze natuurlijke geurkaarsen in kokosnoothouders worden handgemaakt in Thailand. Ik lees op de website: “Deze kaarsen zijn volledig ecologisch gemaakt met natuurlijke palmwas en natuurlijke geuren zodat je volledig kunt genieten van deze kaarsen zonder last te hebben van schadelijke stoffen. De combinatie van de natuurlijke kokosnoot uitstraling met de heerlijke, ontspannende geuren is perfect voor een rustgevende uitstraling in huis.” De kokosnoot Lily staat op tafel en zelfs manlief vindt het een leuke kaars. Het geurt beschaafd en prettig. Een eyecatcher en bovendien super gaaf om cadeau te doen.

Bekijk het grote assortiment geurkaarsen op www.fairlyhearts.nl eens.