Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Wonderbaarlijke rozenbottelolie

Met de producten van Rio Rosa Mosqueta maak je een reisje door Zuid-Amerika. Lees even mee: Braziliaanse Babassu voor hydratatie, Peruaanse Sacha Inchi vol essentiële vetzuren en uiteraard de huidherstellende en vernieuwende Rio Rosa Mosqueta rozenbottelolie uit Chili. Dat is leuk, maar werkt het ook echt zo goed? Dat dacht ik tenminste toen ik dit las. Dus, ik ben met twee producten uit de gezichtsverzorgingslijn aan de slag gegaan. Met de gloednieuwe gezichtsreiniger en de reeds bestaande huidverzorgingsolie.

Zuiver en zacht

De bekende Zuid-Amerikaanse wonderolie heeft met de uitbreiding van de range een nieuwe dimensie in de vorm van een gezichtsscrub, -reiniger, oogcontourcrème en liftend serum als aanvulling op de  anti-aging dag- en nachtcrème. Met meer dan 90% positief effect in wetenschappelijke studies is Rio Rosa Mosqueta de meest effectieve plantaardige olie om de huid te herstellen en te vernieuwen. De biologische gezichtsverzorgingsrange bevat geen parfums, parabenen, paraffine of petroleum derivaten en is uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Ik test de gezichtsreiniger. Zo op het oog een ‘simpel’ product, maar wauw, wat krijg je hier een schoon gezicht van. Zuiver en zacht. En op die schone huid kun je dan weer gemakkelijk een verzorgende crème smeren, voor het meeste effect. 

 

Bekende topproducten uit de Amazone

Niet nieuw, maar wel wonderbaarlijk goed, vind ik de olie. Dit kun je heel goed op je gezicht smeren, maar ik heb het een paar maanden consequent op een litteken op mijn buik gesmeerd. Ik zeg niet dat het litteken ‘weg’ is, maar ik weet zeker dat het met de Rio Rosa Mosqueta olie goed is verzorgd en iets minder zichtbaar is geworden. Deze 100% natuurlijke olie is namelijk rijk aan essentiële vetzuren als linolzuur en alfalinoleenzuur die ontstekingsremmend werken en de bouwstenen vormen voor een gezonde en mooie huid. Ons lichaam heeft gamma linoleenzuur nodig om nieuwe huidcellen te produceren. Deze zijn nodig om littekenweefsel te genezen en om een gladde, fluweelzachte huid te krijgen. Verder bevat Rio Rosa Mosqueta olie hoge concentraties retinolzuur, de natuurlijke vorm van vitamine A, die het verouderingsproces vertraagt. Puur natuur voor een prachtige toekomst. De werking van Rio Rosa Mosqueta olie is wereldwijd onderzocht door wetenschappers die de werking keer op keer in klinische testen hebben bevestigd.

Over Rio Rosa Mosqueta

De Rosa aff. Rubiginosa, in de volksmond beter bekend als Rosa Mosqueta, groeit hoog in de bergen van de Andes. In dit pure en soms strenge klimaat, groeit deze ultrasterke plant op tot een prachtig bloeiende roos. Door de schone en ongerepte omgeving bevat de Rosa Mosqueta uiterst hoge concentraties essentiële vetzuren en retinol – beide belangrijk voor het herstellen en verjongen van de huid. De pure olie uit de zaden van de rozenbottels vormt Rio Rosa Mosqueta, het schoonheidsgeheim van Zuid-Amerika. Alle Rio Rosa Mosqueta producten zijn puur natuur, zonder parfum, parabenen, paraffine of synthetische stoffen. www.riorosa.nl