Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

007 voor vrouwen...

Ik geef het toe… bij een James Bond geur voor dames ging mijn hart nou niet direct sneller kloppen. Hoewel, die 007 geur voor heren was wél erg aantrekkelijk. Ik pak die bijzondere, donkere flacon met diamantpatroon en spray.

Hmmm… 007 for Women is mysterieus prettig. Wat ruik ik? Zware ingrediënten, zoals pittige zwarte peper en bessen, maar ook witte jasmijnbloesem, vanille en muskus. Oriëntaals en fris tegelijk. Een mooie en krachtige, vrouwelijke tegenhanger van de drie mannengeuren uit de 007 collectie. Geïnspireerd op de beroemde vrouwen uit de verleidelijke, uitdagende wereld van James Bond.

Bond-vrouw

Vele beroemde actrices hebben over de jaren gestalte gegeven aan de wereld van James Bond. Elk op hun eigen manier hebben ze het veelzijdige karakter van de Bond-vrouw en haar onberispelijke savoir-faire in beeld gebracht, waarmee ze hele generaties vrouwen over de hele wereld hebben geïnspireerd. Caterina Murino is een van hen. In haar rol als Solange in de veelgeprezen film Casino Royale uit 2006 bewees zij dat ze op heel natuurlijke wijze de belichaming is van de power en de mysterieuze uitstraling van de moderne Bond-vrouw. Dat maakt Caterina de perfecte ambassadeur van 007 for Women.