Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ma Vie

De geur van Hugo Boss, Jour pour femme, in de slanke witte flacon is zo'n parfum die ik opspray als ik naar een zakelijke afspraak ga. Ik vind het een vrolijke geur, maar niet te aanwezig. De Nuit variant, in de lange zwarte flacon, gebruik ik - zoals de naam al doet vermoeden - als ik een avondje naar het theater ga. En dan is er nu de nieuwste damesgeur van BOSS, in een roze fles. 

Leven van de BOSS vrouw

BOSS MA VIE Pour Femme is geïnspireerd op een aspect van het leven van de BOSS vrouw dat tot nog toe onbelicht is gebleven, namelijk het plezier dat ze voelt wanneer ze even uit haar dagelijkse routine stapt om lekker te genieten van een momentje voor zichzelf. Gwyneth Paltrow, het gezicht van BOSS MA VIE Pour Femme zegt hierover:  “Ik vind het geweldig om betrokken te zijn bij de introductie van het derde parfum van BOSS Parfums. Ik ben dol op het concept achter de geur en het idee om even een pas op de plaats te maken en te genieten van het moment. Ik heb zulke momentjes ook dagelijks, wanneer ik me realiseer hoe mooi het leven is. Het zijn de meest simpele en pure momenten, die je rechtstreeks in je hart raken.” Eau de Parfum 30 ml €49. Shower Gel  € 30. Body Lotion €33.