Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ingetogener maar wel feestelijk!

Als jurkjes-mama houd ik natuurlijk een aantal vrouwelijke merken in de gaten. Als de nieuwe collecties online verschijnen ben ik er meestal als de kippen bij om een nieuw ‘kleedje’ uit te kiezen. Dus, toen in september de nieuwe jurken (en rokken) van Tante Betsy in de webshop verschenen werd ik erg blij. Er zijn weer nieuwe ‘zippie’s’ het model met lange rits waar ik zo dol op ben. Ik scroll verder langs alle jurkjes en natuurlijk valt het mij op dat er meer effen jurken zijn, meer ingetogen. Voor mij eigenlijk niet ‘des Tante Betsy’. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik de dresses wel gaaf vind. Ik was juist van plan om mijn jurkencollectie eens op te leuken met wat ingetogen kleuren, als zwart haha. Toch kies ik de koninklijk blauwe Dress Zippie en die wordt de dag daarna aangereikt door een vrolijke postbezorger. Het lijkt haast of hij weet wat voor gaafs er in dit pakje zit.

Happy

Snel ga ik de jurk passen en mijn maatje M zit als gegoten. Even schrik ik want de rits schiet onderaan los, maar blijkt na twee keer zippen verholpen. Blij sta ik op het schoolplein in mijn nieuwe jurk en het blauw valt op. Kortom, ik ben happy in mijn nieuwe dress. En toch moet ik bekennen dat ik een grappig detail mis aan mijn jurk. Een borduursel, een gekleurde rits, een pofschoudertje of een biesje op de borst. Mijn andere drie Tante Betsy’s hebben wel een verrassingelement. Ik surf dus nog eens terug naar www.tantebetsy.com en let nu nog beter op de wintercollectie. Er zijn wel degelijk jurken met borduursels (zelfs grappige kersen) en ook zijn er polkadot jurken met detaillering. Ik zou zo weer een jurk kunnen uitkiezen en bestellen! Om mijzelf een excuus te geven… voor de feestdagen heb ik vast een nieuwe jurk nodig, al zou ik dan dus voor zwart gaan (maar die heeft Tante juist nu ook in de collectie!) Ik pols ontwerpster Alisa ook nog even over de ingetogenheid van haar collectie.

Zij licht toe: “Ja, er zit een idee achter dat deze collectie ‘rustiger’ is. Ik heb in korte tijd meerdere collecties ontworpen en heb voor aankomende zomer mijn eigen prints ontworpen en die zijn heel kleurrijk, dus als een soort van tegenhanger heb ik het nu wat rustiger gehouden. Maar ik wil voor komende collecties een gedeelte met prints en een gedeelte effen, voor de mensen die niet zo van de toeters en de bellen houden. Voor elk wat wils! Maar ik merk dat ik het wel leuker vind om gekke dingetjes in de kleding te hebben, borduursels ect. Dus dat gaat zeker weer komen.”