Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Chocolade van Tony…

Net als heel veel vrouwen (en mannen) ben ik dol op chocolade. En als ik het eet, dan eet ik wel 'de goede’. De lekkere dikke repen van Tony’s Chocolonely ken ik dus al een poos. Eerst ging alleen voor de pure variant (in blauwe wikkel) en later ging ik ook voor de specials, met mijn favoriet de karamel met zeezout in oranje wikkel. Tot mijn blijdschap mocht ik pas de nieuwe limited varianten testen, waarbij de dropsmaak mij het meest is bij gebleven. Mjam!

Letterreep

Blij verrast ben ik met de Fair trade pure chocolade letterrepen van Tony’s. In melk, puur of met pepernoot. Wauw, die laatste lijkt mij een perfecte combinatie. Bovendien, ideaal om te vragen voor Sinterklaas. Ik kan mij dan ook helemaal vinden in de zin op de website van www.tonyschocolonely.com: “Het Sinterklaas avondje is pas echt compleet, als iedereen een Tony's letterreep eet.”

 

Je leest alles over de verschillende chocolade op www.tonyschocolonely.com.