Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Rokjes winter?

Eigenlijk ben ik een echte jurkjes-vrouw. Maar ik ben laatst vreemd gegaan… met een rok. In de nieuwe collectie van ZenDee Fashion zag ik zoveel gave rokjes, dat ik om ging. Ik viel als een blok voor een rood rokje, Magla Rosso genaamd. De omschrijving is als volgt: “Lekker warm gebreid gerend uitlopend rokje van rood acryl gevoerd met rode jersey. Het voorpand heeft ingenaaide brede strikband van rode jersey. De heupband is van rode jersey. Op het voorpand een zakje met jeansknoopje.” Met een paar kliks op de muis en een dag wachten, werd het ZenDee rokje bij mij thuis geleverd. Dan breekt voor mij altijd even een spannend moment aan. Past het?!

Sportieve rokjes

Hup, jurk uit. Een panty heb ik al aan, dus mijn nieuwe Maglia rosso kan ik zo aanschieten. Oeps, nog wel even een zwart shirt uit de kast trekken (ik heb er niet zoveel vanwege die jurken, dus ik zie een shopmomentje komen). En dan, wauw. De rok zit als gegoten en de dikkere, gebreide stof valt mooi om mij heen (en draagt fijn). Grappig dat zakje op de voorkant en het overslagje, waardoor je heel leuk ziet dat de rok van zowel acryl als jersey is.

Trouwens, ZenDee heeft in de nieuwe collectie veel rokken, vaak met een sportieve look. De Gonna Pallone in petrolblauwe tricot vind ik ook echt wat hebben. Het voorrokje is dubbel en heeft zakken. In de omschrijving staat dat het rokje perfect te combineren is met hoodie Felpa Dolce. Een stoere combi en absoluut comfortbel warm.