Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Pure huidverzorging met het beste van Moeder Natuur

‘Groen’ oftewel eco-verantwoord consumeren in de breedste zin van het woord is wereldwijd een belangrijk issue en wordt steeds belangrijker. Voor mij ook! En dus kies ik steeds meer groen. Gelukkig zijn er ook steeds meer merken die hun cosmeticaproducten op basis van daadwerkelijk aantoonbare, natuurlijke ingrediënten ontwikkelen. Zo ook Paula’s Choice. Met de Earth Sourced-huidverzorgingslijn komt het merk met een drietal producten op basis van 98 tot 99% uitsluitend natuurlijke ingrediënten!

Mijn keus

De Earth Sourced-producten van Paula’s Choice zijn ontwikkeld op basis van de meest waardevolle ingrediënten van Moeder Natuur! Het is niet alleen de keus van Paula, maar ook mijn keus. De Earth Sourced-lijn is er voor iedereen die bewust kiest voor ‘groene’ producten. De samenstellingen bevatten maar liefst 98 tot 99% volledig natuurlijke ingrediënten. Alle werkstoffen die voor deze lijn worden gebruikt zijn gegarandeerd veilig en effectief. Ze irriteren de huid niet en zijn geschikt voor veel verschillende huidtypen.

De ingrediënten uit deze lijn binnen het assortiment van Paula’s Choice worden geheel of gedeeltelijk verkregen uit natuurlijke bronnen en bevatten geen synthetische verbindingen. Dit zorgt ervoor dat deze natuurlijke producten een prettige textuur hebben, zonder hun effectiviteit voor de huid te verliezen.  Voor mij persoonlijk een fijne lijn met drie producten. In mijn achterhoofd heb ik ook altijd deze informatie waardoor ik val voor dit merk: De producten van Paula’s Choice Earth Sourced zijn, dankzij de uiterst milde en natuurlijke samenstellingen ook heel geschikt voor de verzorging van de tere huid van baby’s en kleine kinderen.

 

 

Wat zit er eigenlijk in dit fijne Paula’s Choice Earth Sourced-pakket? Drie producten, in drie stappen te nemen:

Stap 1: Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel                                 

De huidverzorging van Paula’s Choice staat bekend vanwege de synergetische stappenplannen voor de verschillende huidtypes. Stap 1 in de Earth Sourced-lijn bestaat uit het op een natuurlijke wijze reinigen van de huid met de Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel. Deze milde, in water oplosbare reinigingsgel bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder werkstoffen op basis van natuurlijke kokosextracten en aloë vera sap. De verfrissende gelformule reinigt in alle zachtheid zonder de huid uit te drogen en laat haar glad en perfect schoon aanvoelen. De reinigingsgel verwijdert ook oogmake-up. Deze uiterst milde reinigingsgel heeft een pH-waarde 6 en is 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Stap 2: Earth Sourced Perfectly Natural Refreshing Toner                          

Om de huid na het reinigen op een natuurlijke wijze optimaal te verfrissen, hydrateren en tonifiëren, is er de Earth Sourced Perfectly Natural Refreshing Toner. Deze lotion op basis van 98% natuurlijke werkstoffen heeft een bijzondere, vloeibare gelformule. De samenstelling zit boordevol krachtige, natuurlijke antioxidanten, waaronder druivenpit- en olijfolie, groene thee, goji- en vlierbessen, granaatappel- en zwarte bosbes- extract en pure vitamine E. Van deze werkstoffen is in de literatuur alom bewezen dat ze de huid helpen herstellen en de collageenproductie stimuleren. Ze helpen bovendien tekenen van huidveroudering verminderen, vanwege hun krachtige werking tegen vrije radicalen. De formule is verder aangevuld met kalmerende, hydraterende en herstellende ingrediënten zoals kamille- en haverextract,  zonnebloem- en zoete amandelolie en diverse essentiële aminozuren zoals proline, serine en arginine. De toner verwijdert de laatste sporen van make-up en laat de huid perfect fris en vitaal achter. Ook deze formule heeft een pH-waarde 6 en is 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Stap 3: Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer             

Om de huid na het reinigen en tonifiëren van vocht, voeding en bescherming tegen vrije radicalen te voorzien, is er de Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer op basis van 98% natuurlijke ingrediënten. Deze intensief verzorgende formule bevat krachtige antioxidanten, waaronder natuurlijke oliën van teunisbloem, borago, acerola, cranberry, lijnzaad,  druivenpit, koolzaad, framboos en rozenbottel, die de collageenproductie in de huid stimuleren. De samenstelling bevat tevens ingrediënten die helpen om de huid te verstevigen en herstellen, zoals sheabutter, lecithine, cacaoboter, essentiële aminozuren, hyaluronzuur en natuurlijke vitamine E. Deze dagelijkse moisturizer zorgt voor een langdurige hydratatie en voeding en laat de gezichtshuid zijdezacht en comfortabel aanvoelen. De rijke en toch verrassend lichte textuur voedt de huid intensief en kan ook perfect rondom de ogen en als verzorging voor het decolleté worden gebruikt. De samenstelling is 100% vrij van parfum en kleurstoffen en heeft een pH-waarde van ca. 5.