Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Dress happy, be happy

Tjonge, wat word ik toch altijd vrolijk als de nieuwe collecties van Tante Betsy verschijnen. Jurkjes om heel happy van te worden. In gezellige kleuren en blije (retro) printjes. Ik heb eigenlijk al best een behoorlijke collectie jurken van dit Nederlandse merk, maar er kan er altijd nog wel één bij. Of nog één ;-).


Met knoopjes
De jurkjes met print ‘Pieper’ vallen mij meteen op. Het lijkt op het eerste gezicht wel een breed breisel, maar als ik op Shirt Dress Pieper Green druk zie ik dat het een printjes met blaadjes en vogels is. Gaaf. Ik heb het model aangeklikt met knoopjes… om eerlijk te zijn heb ik daar een mindere ervaring mee (van een ander merk) omdat de knoopjes zo gingen kieren dat ik telkens dacht dat iedereen naar mijn bh zat te staren.

Net als ik dit leuke jurkje weg wil klikken lees ik in Tante’s omschrijving dat de knoopsluiting vanaf het derde knoopje dicht is gestikt. Precies, om dat kieren te voorkomen. Ik ben verkocht!


Striklint in taille
Ik ontvang de jurk en het valt mij meteen op dat Tante een nieuwe plastic envelop heeft. Leuk, lekker vrolijk met roze tinten. Ik ga mijn nieuw jurk met knoopjes meteen passen. Het striklint knoop ik losjes om de taille en inderdaad die knoopjesrij zit gewoon dicht. Geen inkijk! En de rimpeltjes in de stof bij de buste geven een speels effect. Ik ben om, dit model is gaaf!
De stof met 94% cotton en 6% elasthane valt soepel om mijn lichaam en de jurk valt net tot boven de knie. Prima. Het wasadvies van Tante Besty volg ik altijd nauwgezet ’30 graden en wassen met vloeibaar fijn wasmiddel’. Tja, die droger gebruik ik alleen voor handdoeken en jeans van de kids. Mijn gekleurde jurkjes blijven altijd prima.

Jurken met een rits.


Meer keus
De print ‘Pieper’ is er in Green, Black en Blue en is trouwens ook verkrijgbaar in een nieuw model bij Tante, de Dress Bessie Pieper. Een grappig model met een ronde hals en twee zakjes aan de voorzijde. Dát vind ik overigens ook fijn… zakjes op je jurk. Ook hierin is ruime keus en ik denk dat mijn volgende Tante-jurk weer een zak zal hebben. Zo handig!
In de collectie zie ik ook weer diverse jurkjes met rits. Die Zippie’s zijn één van mijn favorieten en er zijn weer prachtige effen jurken en vrolijk gekleurde stofjes. Van lekker sportief (in jogging stof) in effen tot fleurig bloemrijk.
Voor nu ben ik happy als ik mijn nieuwe dress draag.

Jurken met een zakje.